Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Σαγιονάρες, πλατφόρμες, σανδάλια !!!! No2

Η λευκή σαγιονάρα όταν στολιστεί με πολύχρωμες χάντρες γίνεται ένα παπούτσι που μπορεί να συνδυαστεί με όλα τα ρούχα στις διακοπές για τη βόλτα μας ή για τις εξορμήσεις στην παραλία!


Για τις λάτρεις του μπλε αυτή η σαγιονάρα έχει γίνει φετίχ! Ήδη έχω στολίσει 5 ζευγάρια και εκτός του ότι πρέπει να κάνω νέες προμήθειες σε ψαράκια, χαντρούλες και διάφορα στοιχεία, πρέπει να μείνω πολύ δημιουργική ώστε κάθε μια να είναι διαφορετική και να μη μοιάζει με την άλλη!! 

Αυτή εδώ έγινε για μια γοργόνα - σούπερ μαμά που έχει κατακτήσει τις θάλασσες και έχει εξερευνήσει γνωστά και άγνωστα ναυάγια! Δε μπορούσε να έχει κάτι άλλο από θαλασσινά στοιχεία, καρχαρίες και μπόλικα ψαράκια!


Επιτέλους η πρώτη μου κόκκινη!!! :)))
Ωραίο το τυρκουάζ, δε λέω είναι και εμένα το αγαπημένο μου, αλλά ηποικιλία και η διαφορετικότητα είναι που κάνουν τη διαφορά.  Έτσι με ενθουσιασμό έπιασα την κόκκινη καστόρινη σαγιονάρα και τι στόλισα με πολύ κέφι δίνοντας ανοιξιάτικα στοιχεία, όπως πασχαλίτσες, πεταλούδες και φρούτα! Ελπίζω να αρέσει :))



Για το γλυκό μου παρανυφάκι που πλέον είναι δεσποινιδούλα, δεν υπήρχε περίπτωση να ξεφύγουμε από το τυρκουάζ αλλά τα στοιχεία επάνω της ήταν μεν θαλασσινά αλλά λίγο πιο γλυκά!!


Find out more handmade jewellery in our facebook page or follow us on Pinterest

3 σχόλια:

  1. Αν και αγαπώ το τυρκουάζ αυτή τη φορά θα προτιμήσω τις κόκκινες...Μπράβο σου!Καλό Σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι υπέροχες!!!!!
    Μ'αρέσουν πολύ τα χρώματα!!!!
    Καλή συνέχεια....καλά να περνάς!!!!!
    Φιλιά :)!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Στον δικό μου υπέροχο κόσμο..." θα συμφωνήσω με την επιλογή!! Το ίδιο το βαριόμαστε ενώ το διαφορετικό μας ενθουσιάζει!!!! Καλό Σαββατοκύριακο και αν στα σχέδια είναι εξόρμηση σε παραλία ρίξτε και μια βουτιά και για εμάς!!

    el.mar καλά που υπάρχουν και τα χρώματα και μας φτιάχνουν λίγο τη διάθεση! Φιλιά και σε σένα και καλό Σαββατοκύριακο :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή